eeeeeeeeeeeeeeeyyy oğlanlar bes size nece iki msni olub birinin parolunu verseler (biz qızar ) nece razılaşarsız? Men msn parolunu vermezdim o mene güvenirse bunu isdemez bele.
aspuzulu Etibarlı üzv
İsmarıc sayı : 237 Age : 39 Şəhər/ölkə : Strasbourg Fransa Points : 35 Registration date : 31/08/07
haklisin kizlari cok shimartmamak lazim msn in birini verdin polnu besni :-) :-)
Demek qızları şımartmamaq lazımdır heeeeeeeee???????? guya oğlanlar ele nur parçasıdır, her şey size olar bizə yoxxx??? aspuzulu efendiii sen bu qızlarla ne vaxt yola gedəcənnnn?
sevcan Etibarlı üzv
İsmarıc sayı : 73 Age : 37 Şəhər/ölkə : Mingecevir Points : 0 Registration date : 04/12/07
Gorursen Sahnaz bu oglanlari sevgililerine geldikde men varken MSN le danismaq niye deyib das atib baslarini tutarlar.Ama oz MSN parollariini vermeyi bele simariklik adlandirarlar. bu oglanlardan hec felekde bas acmaz:twisted: Bunlarin hamisi beledi:?:
Birde MSN sadece sevgili axdarmaq ucun deyil uzaqda olan yaxin dostlarla da elaqe saxlamaq ucundu mes men MSN den uzaqda olan bezi dostlarimla elaqe saxlayiram.coooooooox serfelidi.
aspuzulu Etibarlı üzv
İsmarıc sayı : 237 Age : 39 Şəhər/ölkə : Strasbourg Fransa Points : 35 Registration date : 31/08/07
haklisin kizlari cok shimartmamak lazim msn in birini verdin polnu besni :-) :-)
Demek qızları şımartmamaq lazımdır heeeeeeeee???????? guya oğlanlar ele nur parçasıdır, her şey size olar bizə yoxxx??? aspuzulu efendiii sen bu qızlarla ne vaxt yola gedəcənnnn?
ya ben kizlarla hep yola gidiyorum... sen benim surekli kizlara satashmama bakma ben kizlarla cok iyi anlashirim hatta benim bakude hic erkek dostum yok hepsi kiz... bide sevgilime degil dostuma bile msn parolumu veririm hatta istiyosan sana da vereyim... msn parolu dedigin nedir ki? ben sevgilime ne isterse veririm canimi istesin vermezsem KIZ olayim
aspuzulu Etibarlı üzv
Gorursen Sahnaz bu oglanlari sevgililerine geldikde men varken MSN le danismaq niye deyib das atib baslarini tutarlar.Ama oz MSN parollariini vermeyi bele simariklik adlandirarlar. bu oglanlardan hec felekde bas acmaz:twisted: Bunlarin hamisi beledi:?:
Birde MSN sadece sevgili axdarmaq ucun deyil uzaqda olan yaxin dostlarla da elaqe saxlamaq ucundu mes men MSN den uzaqda olan bezi dostlarimla elaqe saxlayiram.coooooooox serfelidi.
ya bizim icimizde kotuluk yok ne varsa dilimizde... erkekler hep boyledir aslinda... birde benim cok kotu bi karakterim var kizlari sinirlendirmeyi cok seviyorum... kizlar hakkinda soylediklerimde samimi sagilim sadece sizi sinirlenirmek icin soyluyorum bunu shahnaz bacim cok iyi bilir
sevcan Etibarlı üzv
İsmarıc sayı : 73 Age : 37 Şəhər/ölkə : Mingecevir Points : 0 Registration date : 04/12/07
ya biz kizlara bile dozuyoruz ari dedigin nedir ki... ari dedigin o sevimli hayvanin sadece sivri bi ignesi var ama mashallah kizlarda arininkinden milyon defa daha sivri bi dil var... biz siza bile alishtik ari viz gelir tirist gider...
sevcan Etibarlı üzv
saLam___Aspuzulu yazib_____biz kizlara bile dozuyoruz ari dedigin nedir ki... ari dedigin o sevimli hayvanin sadece sivri bi ignesi var ama mashallah kizlarda arininkinden milyon defa daha sivri bi dil var... biz siza bile alishtik ari viz gelir tirist gider..
ooooooooooooooo demeli bele qizlar yaxsi deyil yalniz siz yaxsisiz. Siz oglanlar kobra kimisiz sancan kimi insan olur. qizlarin dili ne qeder aci olsa qelbleri bir o qeder incedi bagislamagi, barismagi bacarirlar en azindan. sizler ise o aci diliniz, xeyanetiniz, vefasizliginizla bele uzr isdemeyide bacarmirsiz. Bunu ozunuze qururunuzu alcaltmaq kimi qebul edirsiniz..sizlerin 99% faizi beledir.
aspuzulu Etibarlı üzv